Соколов Лев Миколайович (до 100-річчя з дня народження) - Aliiev, Igramotdin; Markov, Oleg (Обробка матеріалів тиском, 2022)
Розглянуто життєвий шлях та становлення як наукового діяча видатного вченого в галузі обробки матеріалів тиском Соколова Лева Миколайовича.