Імпульсному штампуванню 70 років - Dragobetskii, Vladimir; Taranenko, Mykhaylo (Обробка матеріалів тиском, 2020)
Розглянуто етапи становлення та розвитку імпульсного штампування на базі Харківського авіаційного інституту: від 30-х років ХХ столенія і до теперішнього часу. Стаття присвячена 90-річчю ХАІ (Національний аерокосмічний університет ім. М. Є. Жуковського "Харківський авіаційний інститут").