До 90-річча кафедри обробки металів тиском Приазовського державного технічного університету - Kukhar, V. V. (Обробка матеріалів тиском, 2020)
Кухар В. В. До 90-річча кафедри обробки металів тиском Приазовського державного технічного університету. Oбробка матеріалів тиском. 2020. № 1 (50). C. 315-324. Статтю присвячено 90-річному ювілею кафедри "Обробка металів тиском" Приазовського державного технічного університету. Розглянуто етапи становлення та розвитку кафедри: від 30-х років ХХ століття і до теперішнього часу.