Етапи розвитку кафедри ОМТ ДДТУ - Maksimenko, O. P.; Nikulin, O. V. (Обробка матеріалів тиском, 2020)
Максименко О. П., Нікулін О. В. Етапи розвитку кафедри ОМТ ДДТУ. Oбробка матеріалів тиском. 2020. № 1 (50). С. 325-328. В роботі проаналізовано дев’яносторічний досвід й перспективи розвитку кафедри обробки металів тиском Дніпровського державного технічного університету (ОМТ ДДТУ).